Pidä talo hengissä!

Liity jäseneksi

Voit tukea Väen talon toimintaa liittymällä Uuden kulman kannatusyhdistyksen jäseneksi. Jäsenlajeja on kolme:

1. Henkilöjäsenyys. Yksityishenkilöille. Jäsenmaksu 1 €.

2. Yhteisöjäsenyys. Esimerkiksi Väen talolla toimiville yhdistyksille ja toimintaryhmille. Jäsenmaksu 5 €.

3. Kannatusjäsenyys. Yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat tukea UKK ry:n ja Väen talon toimintaa. Jäsenmaksu 50 €.

Liity jäseneksi täyttämällä tästä linkistä avautuva lomake ja maksamalla jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI53 4924 0010 3572 62. Jäsenmaksu on kertaluontoinen. Jäsenyys on voimassa niin kauan kuin jäsen irtisanoo jäsenyytensä.

Jäsentietojen käyttö

Jäsenmäärä on yksi tapa osoittaa yhdistyksen (ja Väen talon) toiminnan laajuutta ja tarpeellisuutta. Rekisteröitynä yhdistyksenä Uuden kulman kannatusyhdistys on velvollinen ilmoittamaan henkilö- ja yhteisöjäsenmääränsä verottajalle vuosittain.

Kannatusyhdistys voi hakea toimintansa tukemiseksi erilaisia avustuksia. Esimerkiksi nuorisoavustuksia haettaessa yhdistyksen on voitava osoittaa, minkä ikäisiä osallistujia toiminta tavoittaa. Tämän vuoksi henkilöjäseniltä kysytään heidän syntymävuottaan. Syntymävuoden perusteella voidaan myös erottaa samannimiset henkilöt toisistaan.

Yksilö- ja yhteisöjäsenten sähköpostiosoitteet liitetään Väen talon sähköpostilistalle, jolloin vastaanottaja saa tiedon kannatusyhdistyksen kokouksista ja muista talon ajankohtaisista asioista. Sähköpostilistan jäsenet voivat tiedottaa listalla myös omista, taloon liittyvistä tapahtumistaan.

Lahjoita

Uuden kulman kannatusyhdistys voi ottaa vastaan myös nimettömiä lahjoituksia. Mikäli sinä tai yhdistyksesi haluaa tukea Väen talon toimintaa taloudellisesti, voi lahjoitukset ilman euromääräistä rajoitusta ohjata tilille FI53 4924 0010 3572 62. Kirjoitathan maksun viestikenttään ”lahjoitus”.

2 vastausta artikkeliin ”Pidä talo hengissä!

  1. Yhdistyksen taloustilanne näyttää nyt paremmalta kuin aikoihin. Olemme saaneet pari uutta maksavaa tilan käyttäjää ja ensi vuosi alkaa ilman kovin suuria epävarmuuksia vuokran suhteen. Kiitos uusille toimijoille. Tilan kunnossapitoon ja toiminnan kehittämiseen tarvitaan kuitenkin AINA rahaa ja nyt näyttää siltä, että uudet lahjoitukset todellakin on mahdollista ohjata kehitykseen.

  2. Nykyinen tilanne (syyskuussa 2011) on vieläkin epävarma:
    – Pakolliset kulut kuten vuokra, pankki, kirjapito on 280 €/kk
    – Säännölliset tulot (yksittäiset vuokrasopimukset) on 150 €/kk
    Tämä tarkoittaa sitä, että joka kuukausi tehdään tappiota 140 €/kk. Tämä tappio on katettu hyvin epävarmoilla yksittäisilla jutuilla, kuten kirppiksellä. Eli uusia jäseniä ja lahjoituksia tarvitaan koko ajan.

Vastaa